Sfaturi pentru o vacanță de vis în Delta Dunării

Sfaturi pentru o vacanță de vis în Delta Dunării

Alege informat destinația

Ai ales deja Delta Dunării ca destinație de vacanță ? Atunci, e bine să știi câteva lucruri, înainte de a alege localitatea în care vei căuta cazarea.

Delta Dunării e foarte întinsă, dar nu sunt multe localitățile care îți pot oferi cazare. Noi îți recomandăm, desigur, satul Crișan, pentru că se află chiar în mijlocul deltei și poți ajunge ușor în toată delta de aici.

Poți face excursii la Sulina sau la Sfântu Gheorghe, unde Dunărea se varsă în mare, poți face multe trasee pe lacuri și pe canale, ca să vezi zona sălbatică a deltei, poți vizita cele două păduri, Letea și Caraorman, fără să stai prea multe ore în barcă.

Alege-ți cu grijă pensiunea sau hotelul la care te vei caza.

Delta Dunării e o destinație pentru relaxare, explorare, pescuit, gastronomie. E foarte important să ai parte și de o cazare pe măsura frumuseții destinației de vacanță pe care ai ales-o.

Caută o pensiune curată, cu o curte generoasă, pentru că vii să petreci timp în natură. Vei merge în excursii, dar nu vei sta tot timpul doar în barcă, așa că e important să te răsfeți în timpul care îți rămâne.

Citește recomandările altor turiști și alege o pensiune la care se gătește bine și la care se respectă rețetele tradiționale. E păcat să nu te bucuri de gastronomia absolut specială din Delta Dunării.

Și, nu în ultimul rând, gândește-te la relaxare. Delta Dunării e o destinație pentru iubitorii de liniște. Aici ai impresia că timpul s-a oprit în loc. Așa că alege să petreci o după-amiază plăcută la piscină și o seară liniștită la un pahar cu vin, decât boxe cu muzica la maxim și dansuri din buric.

Te invităm la pensiunea Doi Căpitani din Delta Dunării, să te bucuri de un concediu liniștit. Sună sau scrie-ne la doicapitani@gmail.com. Suntem aici pentru tine.

0 Comments

Leave your reply