Descoperă, gustă, experimentează

Ce să faci

Excursii cu barca

Ce să vezi

Peisaje încântătoare

Ce să mănânci

Bucate tradiționale

Excursii cu barca

Satul Crișan este punct de plecare spre cele mai multe trasee din deltă: Pădurea Letea, lacurile Puiu și Roșu, Pădurea Caraorman, Sulina. Este situat chiar în inima Deltei Dunării, la o lungime de barcă de canale înguste și retrase, stufăriș și sălcii pletoase, nuferi albi și nuferi galbeni.

Sanctuarul păsărilor

300 de specii de păsări cuibăresc în Delta Dunării, dintre care lebedele, pelicanii, lișițele, egretele sunt cele mai cunoscute. Pentru birdwatcheri sau cei mai puțin inițiați, delta este un spectacol.

Pescuit

Poți deprinde tainele pescuitului pe canalul din spatele pensiunii sau poți ieși dis-de-dimineață cu barca pe lacuri, la răpitori.

Pregătit să descoperi Delta Dunării ?

Fotografie

Peisajul uimitor te va provoca să-i surprinzi frumusețea. Rezervă-ți câteva ore și pentru o plimbare prin sat.

Satul Crișan

Aici, timpul parcă stă fermecat în loc. Îți vei aminti de satul bunicilor, cu oamenii săi blânzi și primitori.

Tradiții

Pensiune completă sau demipensiune, bar cu băuturi premium și o selecție excelentă de vinuri românești. Vei savura specialități locale, gătite de bucătarii noștri cu legume bio din grădina noastră și pește sălbatic, prins de pescarii deltei.

Contactează-ne!

Ne poți contacta prin email la doicapitani@gmail.com și contact@pensiunedeltadunarii.ro sau poți folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.

Telefon

+40 755.116.652

Adresa noastră

Doi Căpitani, Comuna Crișan, Județul Tulcea, 827106, România