Excursii cu barca în Delta Dunării,  organizate de pensiunea Doi Căpitani

Excursii cu barca în Delta Dunării, organizate de pensiunea Doi Căpitani

Excursii cu barca în Delta Dunării

Excursiile de la pensiunea Doi Căpitani în Delta Dunării sunt o modalitate excelentă de a explora una dintre cele mai frumoase zone din Europa. Avantajul satului Crișan este că se află chiar în mijlocul deltei, iar excursiile noastre durează în jur de 4 ore, datorită distanțelor mici către principalele punte de interes ale deltei. Astfel, excursia devine o bucurie, nu e obositoare. În restul zilei, te poți relaxa la piscină sau la pescuit.
Excursiile cu barca în Delta Dunării îți oferă posibilitatea de a explora frumusețea naturii și de a vedea păsările în habitatul lor natural. De asemenea, vei avea ocazia de a vedea cum trăiesc localnicii din satele Crișan, Mila 23 și Letea sau din orașul Sulina, unde timpul pare că stă loc. Sunt localități care îți amintesc de copilăria la bunici, dacă ai avut norocul să crești la țară.

Organizăm excursii pe lacuri și canale, în zona sălbatică a deltei, cu opriri pentru a vizita satele Mila 23 și Letea, la Pădurea Letea sau pădurea Caraorman, la Sulina, până la vărsarea Dunării în mare, cu oprire la plaja sălbatică din Sulina sau pe faleză, pentru a vizita orașul.

Dacă ești mai activ și îți dorești excursii cu barca de o zi, facem organiza excursii personalizate, astfel încât experiența ta în Delta Dunării să fie una completă.

Toate excursiile oferite de Pensiunea Doi Căpitani sunt ghidate și sigure. Turiștii vor fi în siguranță și vor profita la maximum de vizita lor în Delta Dunării.

0 Comments

Leave your reply