Cum se face aprovizionarea în Delta Dunării?

Cum se face aprovizionarea în Delta Dunării?

Pe apă, desigur, e singura cale de acces.

Și, dacă ai norocul să uiți să iei ceva, după ce te enervezi, începi telefoanele pe la prieteni: Ileana nu e departe, doar pe malul celălalt 🙂 Sau la Travel Delta Star, firma de transport pe apă, să alerge șoferul pe faleză după pâinea ta :))
În tot acest timp, cei mai mici căpitani ne arată în câte locuri se poate dormi pe o barcă.

Hai că nu e chiar așa de greu să faci turism în deltă ! Sigur, puteam să ne simplificăm viața și să construim într-unul dintre satele de la intrarea în Delta Dunării, unde ai acces cu mașina. Dar farmecul autentic al deltei și al locuitorilor ei este aici, în inima deltei, departe de lumea civilizată cu zgomotul ei.

Dacă ai ales Delta Dunării ca destinație de vacanță, noi îți recomandăm să iei barca și să vii până la Crișan, de unde poți face cele mai frumoase excursii cu barca la Pădurea Letea sau pădurea Caraorman, pe lacuri și pe canale, la Sulina, la Mila 23, la Sfântu Gheorghe. Asta e Delta Dunării, tărâmul dintre ape.

Mergi la pagina de contact și trimite un email pentru a vedea ce disponibilități avem. De restul ne ocupăm noi de 15 ani și ne iese destul de bine 🙂

0 Comments

Leave your reply