Ce să iei cu tine într-o vacanță în Delta Dunării

Ce să iei cu tine într-o vacanță în Delta Dunării

Denisa Denisa 15 februarie 2023 0 Comments Delta Dunarii, Vacanta

Ce să iei cu tine într-o vacanță în Delta Dunării

1. Delta Dunării înseamnă multe plimbări cu barca, pe care urci de pe pontoane din lemn, prin urmare prima noastră recomandare este să ai încălțări comode.

2. Crema de protecție solară și șapcă sau pălărie. Bărcile noastre pentru plimbări sunt acoperite, dar vei coborî să vizitezi Pădurea Letea, Pădurea Caraorman, Sulina, satul Mila 23. Îți recomandăm să iei SPF-ul cu tine, nici nu simți când te arde soarele pe barcă. Iar dacă vrei să petreci timp la piscină, cu atât mai mult.

3. Geacă de vânt sau hanorac. Seara e răcoare în deltă, iar dacă pleci dimineața în excursie cu barca, vei avea nevoie de ceva mai gros.

4. Spray împotriva insectelor. Nu sunt țânțari decât seara, pentru aproximativ 2 ore, dar poate vrei să stai afară exact atunci. Ca o recomandare, alegeți lunile mai, început de iunie și septembrie, octombrie, când nu sunt deloc țânțari.

5. Țigări. Dacă ești fumător, să știi că cel mai apropiat magazin se află la 1,5 km de noi și nu are o varietate prea mare de țigări, așa că e bine să-ți faci provizii.

6. Nu uita de voie bună, în rest, le găsești pe toate la noi :))

Sună și fă-ți o rezervare la cea mai frumoasă pensiune din Delta Dunării.

Suntem aici pentru tine:

doicapitani@gmail.com

0755116652

0 Comments

Leave your reply