Unde să mergi în Delta Dunării ?

Unde să mergi în Delta Dunării ?

S-a construit mult în ultimii ani în deltă și în jurul deltei. E normal să-ți fie greu să alegi din multitudinea de oferte care îți fură ochii. Toți te îmbie cu imagini frumoase și borș de pește.

Noi avem 2 sfaturi pentru tine:

– Alege în primul rând destinația. Delta Dunării înseamnă Crișan / Mila 23, Sulina și Sfântu Gheorghe. Adică inima deltei, de unde poți face cele mai multe excursii, și cele 2 guri de vărsare ale Dunării în mare la Sulina sau Sfântu Gheorghe. Nici la Chilia nu e rău, doar că zona e mai puțin dezvoltată turistic și ai mai puține opțiuni de cazare.

Tulcea, Murighiol și Mahmudia sunt punctele de plecare către deltă, aflate pe uscat. Pentru mulți, e mai comod așa, să lase mașina în curtea pensiunii, dar delta autentică e pe apă. Restul e Dobrogea, delta continentală sau cum vrei să-i mai spui.

– Apoi, alege pensiunea la care te vei caza. Pentru că delta nu e o destinație în care ajungi în fiecare weekend, oferă-ți o experiență frumoasă și alege cu grijă opțiunea de cazare în Delta Dunării. Prețurile mai mari nu înseamnă neapărat că proprietarul e lacom, ci atenție mai mare la detalii de curățenie, dezinfectare, norme și proceduri.

Răsfață-te într-o vacanță unică în inima deltei, la pensiunea Doi Căpitani, una dintre cele mai frumoase din Delta Dunării !