Pentru ea – cazare la pensiunea noastră, în Delta Dunării

Pentru ea – cazare la pensiunea noastră, în Delta Dunării

Denisa Denisa 25 martie 2024 Delta Dunarii, Vacanta

Draga mea, nu te mai certa cu soțul când vrea sa plece la pescuit. Lasă-l să creadă că îi faci o favoare și vino cu el la pensiunea noastră, în Delta Dunarii. El prinde, nu prinde pește, tu sigur ai sa petreci câteva zile minunate. Piscină, hamacuri, șezlonguri, slow-food, pește pregătit după rețete tradiționale (și dacă nici lipovenii nu știu sa gătească peștele…), relaxare, liniște, toate astea te așteaptă la pensiunea Doi Capitani, în inima Deltei Dunării.

De ce să te duci în aglomerația de la mare ? Dacă vrei, facem noi valuri în piscină. Ia-ți ochelarii de soare, pălăria și crema cu factor de protecție și urcă-te în șalupa care te duce către cazarea de vis în Delta Dunării.

Dacă nu te poți trezi să admiri răsăritul (nu ești singura), vei avea șansa să admiri același spectacol fabulos la apus. Soarele coboară și se ascunde, de data asta în partea stânga a pensiunii, în apele Dunării, care șerpuiește printre sălciile melancolice ale deltei.

Și de vrei să afli mai multe despre Delta Dunării, ieși la o plimbare cu barca pe canale și pe lacuri. Nuferi, pelicani, vegetație sălbatică, păsări de toate neamurile, puțină adrenalină pe barcă, viteza sunt componentele unui cocteil de vacanță perfect. Și, la întoarcerea în pensiunea noastră din Delta Dunării, te așteptăm cu un frappe cu înghețată sau cu un ceai aromat.

Nu mai sta pe gânduri, rezervă-ți vacanța în Delta Dunării la pensiunea noastră.