Pensiunea pe hartă

Doi Căpitani, Comuna Crișan, Județul Tulcea, 827106, România

  

Map Icon

  • Pentru detalii:
  • 0755-116.652
  • doicapitani@gmail.com

Mai — cea mai bună lună de vizitat Delta Dunării

martie 26, 2016

Top 3 motive

Dacă n-ați ajuns încă în deltă sau ați fost, dar v-a obosit forfota verii, e musai să alegeți luna mai. Alegeți-vă un program cu multe plimbări pe ape și un aparat foto cu un card mare de memorie și veți trece această (mini)vacanță în categoria celor de neuitat. Iată de ce:

Păsările

Top 3 motive. Păsările

Sunt mai active decât oricând, vin aproape, stau pe canale, se hrănesc frenetic. Pelicani, lebede, egrete și stârci sunt o garanție tot sezonul, dar în mai, cu un ghid bun, puteți vedea fără să le deranjați cuiburile de chiră de baltă sau lișiță, cu ouă cafenii cu picățele sau chiar cu pui, daca mergeți către finalul lunii.

Apa

2

E de obicei mare și asta înseamnă că numărul traseelor pe care le puteți face cu barca sau al lacurilor în care puteți intra crește exponențial. O cotă a apelor de 3 metri la Tulcea, cum a fost anul trecut, transformă totul într-un mirific ținut lacustru.

Liniștea

Nu sunt pescari (e încă prohibiție), nu sunt concedii, e doar soare, verde, apă și liniște. Când nu e aglomerație, localnicii sunt mai puțin grăbiți, găsiți bărci mai ușor și serviciile de cazare și masă sunt mai bune.

3

Dacă vreți să stați undeva unde să aveți siguranța confortului, Wi-Fi gratuit, piscină, vinuri alese atent și bucătărie tradițională interpretată modern, vă așteptăm la Doi Căpitani 4* din Crișan. 4 zile cu transfer, cazare, masă și trasee turistice în fiecare zi costă 1.015 lei.

Share this:

  • Facebook
  • Twitter

Write your comment