Pensiunea pe hartă

Doi Căpitani, Comuna Crișan, Județul Tulcea, 827106, România

  

Map Icon

  • Pentru detalii:
  • 0755-116.652
  • doicapitani@gmail.com

Kodak, Alex și Doi Căpitani

august 19, 2017

Acum ceva timp, ne-a vizitat Alex Mihăileanu. Vă invităm să vedeți pe subiectiv.ro cum, după ce și-a terminat Ektar-ul, s-a împrietenit în Deltă cu Kodak Ultra Max și a rămas mulțumit. Te mai așteptăm pe la noi, Alex, fie că te însoțești sau nu cu Portra.

Tot despre Chineață

august 31, 2016

Am uitat să vă spunem data trecută că, pe lîngă pozat „animale“, lui Sorin îi place foarte mult să mănînce pește. Vedeți singuri de ce 🙂

Animalele lui Sorin Chineață

august 20, 2016

Vă invităm să vedeți minunatele animale (dar în special păsări) fotografiate de Sorin Chineață în Delta Dunării. Te așteptăm oricînd cu drag la Doi Căpitani, Sorin!

Delta Dunării a trecut prin Toma Nicolau

august 3, 2016

Delta Dunării nu te încarcă cu nimic. Te face să te simți mic și nesemnificativ. Îți arată că ești neimportant, că te poți duce dracului fără ca universul să-și schimbe cursul firesc. Îți arată că cei cincizeci, șaizeci, șaptezeci, o sută de ani ai tăi sunt, cel mult, un fir[…]

Relaxarea lui Byron la Doi Căpitani

iulie 19, 2016

Aflați cum s-a relaxat Dan Byron la Pensiunea Doi Căpitani, cu icre, plimbări cu barca și sesiuni de fotografiat, citind articolul de pe blogul său personal. Dan, oricînd ai vaga bănuială că ești stresat, noi te așteptăm cu drag!

Delta prin ochii unei femei

iulie 7, 2016

Dacă sînteți curioși să vedeți cum arată Pensiunea Doi Căpitani și Delta Dunării prin ochii unei femei, vă invităm pe blogul 76fm. Omul sfințește locul. Da, am găsit locul, dar și oamenii, care se încadreaza perfect cu acest proverb. Am câteva ore de când am ajuns din tabara de fotografie[…]

Andrei Cismaru în Delta Dunării

iunie 23, 2016

Dacă în poza de mai sus puteți vedea locul unde Andrei ar vrea să își mute biroul, pe blogul său puteți citi cum s-a simțit la noi, la pensiunea Doi Căpitani. Mulțumim pentru cuvintele frumoase, Andrei!

Palatul Șuțu s-a mutat în Deltă

iunie 12, 2016

Glumim, desigur. Cristian Șuțu a fost în Deltă, povestind experiența pe care a avut-o la Doi Căpitani pe blogul său personal, Palatul Șuțu. Vă invităm să aflați singuri ce a avut de spus 🙂 Mulțumim Cristi și te mai așteptăm pe la noi!

Ariel în Delta Dunării

iunie 1, 2016

Dacă vreți să aflați cum a văzut Ariel roz în fața ochilor și ce i-a plăcut cel mai mult la Pensiunea Doi Căpitani, vă invităm să citiți pe blogul său cel personal 🙂 Ariel, pentru că vrem să facem parte din noul tău trib, te așteptăm pe la noi oricînd[…]

Tabăra de fotografie pentru bloggeri

mai 24, 2016

Dacă vreți să aflați cum au petrecut doisprezece bloggeri-fotografi, strînși de Cristian Șuțu de la Foto Union, în tabăra de fotografie la Pensiunea Doi Căpitani, puteți citi impresiile Ionelei Lungu pe blogul său 🙂 Vă așteptăm cu drag pînă data viitoare!